Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.554 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

Gisteravond om 23.16 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand in de Gerard Terborchstraat in Helmond Noord. Bij aankomst bleken de vlammen uit een geparkeerde personenauto te slaan. Het voertuig brandde volledig uit.
Er raakte niemand gewond. De oorzaak van deze autobrand is (nog?) onbekend. De eigenaar van de auto zou niet thuis zijn geweest. De politie is meteen aan buurtbewoners gaan vragen of zijn iets hoorden of zagen.
Harrie Fotografie maakte de 7 bijgaande foto’s.

3 reacties:

Weer een autobrand. Je zult de eigenaar maar zijn en er een fotoalbum van vroeger in hebben laten liggen. Zoals mijn zus ooit. 🙁
Op https://www.ed.nl/helmond/geparkeerde-auto-volledig-verwoest-bij-brand-in-helmond~a2c57bf8/ staat dat deze autobrand op de Pieter de Hooghstraat was. Maar volgens mij is het toch echt om het hoekje op de Gerard Terbochstraat.

Beantwoorden

Heel erg om mee temaken mij auto hebben 2 jaar terug ook in brand gestokken

Beantwoorden

Bij ons in de straat… en blijkbaar volgens een jongen 2e x in korte tijd, pas geleden omgeving azelialaan.. ook mensen op scooter gooide ook bij deze bmw brandbaar vloeistof op de auto wat gelijk branden en weg… jongen vertelde dat tegen de politie. Dus mensen hou je auto in de gaten in de avonduren om ongeveer kwart voor 11 a kwart over 11… bewoners bij ons zagen de gast(en) op de scooter en iets gooien… 1 vuurzee was t …

Beantwoorden
Sylvia van den Berg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *