Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.838 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Tijdens werkzaamheden van een dakdekker is vanochtend een brandje uitgebroken op het dak van De Goede Herder. De om 07.42 uur gealarmeerde brandweer wist het vuur op de school aan de Montgolfierstraat in Helmond Oost snel te blussen. Er is niemand gewond geraakt.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

4 reacties:

Fijn dat de brandweer er zo snel bij was! ????????

Beantwoorden

Laat me raden,de dakdekker was druk bezig met zijn telefoon ????

Beantwoorden

Update:
Volgens de brandweer hebben de dakdekkers goed en snel gehandeld om erger te voorkomen. De brandweer heeft een stuk van het dak opengebroken om het eventuele vuur in de spouw te blussen. Er waren op dit vroege uur nog geen kinderen in de basisschool aanwezig. Het betreffende klaslokaal is gesloten voor lessen en de kinderen van de betreffende klas zijn in een ander lokaal ondergebracht.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Mijn oude Basisschool

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *