Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De politie zoekt getuigen van een brandstichting bij een horecazaak aan de Molenstraat. Bij welke zaak dat was, is de weblog onbekend.
Dat gebeurde zondagavond rond 22.20 uur. Vermoedelijk is toen een brandbare vloeistof tegen de gevel gegooid en daarna aangestoken. Het vuur kon snel worden geblust maar veroorzaakte wel wat brandschade aan het pand. Niemand raakte gewond.
De politie heeft al met diverse mensen gesproken maar niemand wilde iets verklaren. Daarom zoekt de politie nog getuigen van de brandstichting of mensen die weten wie ervoor verantwoordelijk is. Zij kunnen bellen met de politie in Helmond via 0900-8844. Anoniem iets doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Een melding maken kan ook via hun meldformulier.

4 reacties:

De brand was bij café Ali Baba aan de Molenstraat 184. De deur en ramen van het café raakten beschadigd. Volgens de eigenaar van het café zijn de daders 2 jonge Marokkanen die eerder die avond uit de kroeg werden gezet omdat ze ‘een grote mond hadden’. Later zijn ze volgens de kroegbaas teruggekomen om de brand te stichten. Dat liet Omroep Brabant zojuist weten.

Beantwoorden

Daar gaan we weer! dat noemen ze nou een opkomen voor elkaar.
Er zal idd echt niemand iets verklaren, begrijp het ook niet eigenlijk aangezien ze uit de kroeg zijn gezet?
Moeten ze toch wel meer weten.

Iemand?

Beantwoorden

Ali Baba, een inkoppertje 🙂
Misschien de andere 38 rovers wel iets gezien?

Beantwoorden

Waar anders? Molenstraat en Heistraat zijn toch de Kashba’s van Helmond.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *