Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Om 15.20 uur vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een eend wiens bek vastzat aan een visdraad die aan een takje zat. Het dier hing er al een tijdje, kon geen kant op en was helemaal uitgeteld in de strijd om los te raken.
De brandweer heeft deze eend aan de Stipdonkseweg in Brouwhuis uit de uiterst benarde positie gered. Nadat de vogel was losgemaakt is die overgedragen aan vrijwilligers van de dierenambulance.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande 3 foto’s.

4 reacties:

Leuk joh, vissen .. Als ze hun zooi ook opruimen dan.

Beantwoorden

Zo schijt ziek van hè, die vissers die z’n zooi laten slingeren!
Totaal geen benul van wat ze watervogels toe doen, of ze geven er gewoon niets om.

Afgelopen jaren is het steeds vaker raak. Ganzen, eenden, zwanen….

Beantwoorden

Ocharme toch, gelukkig iemand het gezien en melding ervan gemaakt????????

Beantwoorden
Berlinda van Doren

Ja en hier gooit en graaft de scouting plastic in het bos. Gaat ook nergens meer over. We hebben met meerdere mensen plastic buisjes met lichtgevende rotzooi van de grond moeten rapen. Terwijl er al op het nieuws dieren met een hoop plastic in hun maag komen. Gaat tegenwoordig helemaal nergens meer over ruim inderdaad je rotzooi en geen rommel in het bos gebruiken????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *