Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.570 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

1reactie

Om 14.44 uur kwam de melding dat er op Berkendonk een persoon te water was geraakt. De uitgerukte hulpdiensten zijn nu ter plaatse en na enig speurwerk werden er 2 mensen in het water aangetroffen. Voor zover bekend hebben zij geen problemen.
Er werden onbeheerde spullen op het strand aangetroffen. Wat er precies aan de hand was, weten we (nog?) niet. 
Harrie Fotogrfie maakte de bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
Wandelaars die een jongen in het water zagen liggen, vermoedden dat hij in de problemen was en belden de alarmcentrale. Brandweer (met onder meer een waterongevallenbus), ambulance en politie kwamen ter plaatse om te helpen. De 2 die de brandweer in het water zag wisten op eigen kracht naar de kant te komen. De jongen met een surfplank was verbaasd over de ontvangst op het strand. Niemand is gewond en de hulpdiensten konden weer terug naar de kazerne en hun andere verblijfplaatsen.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *