Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.918 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De brandweer en ambulance waren gisteravond in de Laan door de Veste in Brandevoort vanwege een vermoedelijke brand in een appartementsgebouw. Zij werden daarvoor om 22.44 uur gealarmeerd. 6 Minuten later werd er opgeschaald naar middelbrand en met meerdere voertuigen uitgerukt.
Het woongebouw werd verkend op aanwezigheid van brand en/of rook. Toen bleek dat er rook in het pand was getrokken die afkomstig was van een brandje buiten het pand. In het gebouw zelf heeft niets gebrand, aldus de woordvoerder van de brandweer.
Het appartementsgebouw werd vervolgens geventileerd waarna de voertuigen weer naar de kazerne vertrokken. De brandweerinzet trok veel nieuwsgierige omstanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *