Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.337 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

De politie is op zoek naar een bromfietser die gisterochtend doorreed na een aanrijding in Stiphout. Daarbij kwam een fietsster ten val toen zij werd aangetikt door een bromfietser die haar van achteren passeerde.
Dat ongeluk gebeurde rond 10 uur op de Dorpsstraat ter hoogte van deze bushalte meteen bij binnenkomst van deze wijk. Dus komende vanaf de President Rooseveltlaan direct na de de kruising met de Hortsedijk. Vanwege ‘ongeval met letsel’ rukten de hulpdiensten om 10.18 uur uit. Hoe het met de fietsster is, kunnen we op dit moment niet achterhalen.
De Stiphoutse wijkagent Francisca Kamphuis roept de bromfietser met nadruk op om zich te melden op het politiebureau en/of via 0900 – 8844. Omdat wellicht niet iedereen dat weet: doorrijden na een verkeersongeval is strafbaar

In de reacties hieronder staan updates.

7 reacties:

Wordt steeds populairder: doorrijden na een aanrijding.

Beantwoorden

Gebeurt tegenwoordig bijna dagelijks. Waarom? Omdat pakkans klein is en eventuele straffen verwaarloosbaar. Onze overheid gaat pas toch echte actie over indien er advoccat of zo slachtoffer wordt.

Beantwoorden

Bwian, als straffen verwaarloosbaar zijn hoef je toch juist niet door te rijden?…

Beantwoorden

Update 1:
De mevrouw is naar het ziekenhuis vervoerd met letsel aan arm/schouder. Omstanders die haar zagen liggen, boden de eerste hulp. Dat liet wijkagent Francisca Kamphuis ons zojuist weten.
De politie heeft tot op dit moment nog geen getuigen die de aanrijding zagen gebeuren. Dus zag je dat of weet je meer, dan vindt de wijkagent het fijn als je belt naar 0900 – 8844.

Beantwoorden

blijft ook aan de gang met door rijders 🙁

Beantwoorden

Ze weten dondersgoed dat doorrijden strafbaar is.

Beantwoorden

Update 2:
Tot op dit moment heeft de bromfietser zich nog niet gemeld bij de politie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *