Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.354 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 22-jarige vrouw reed afgelopen maandag rond 22.30 uur met haar auto over de Engelseweg ter hoogte van de Vlisco. Nadat zij daar voor het rode verkeerslicht had staan wachten, trok zij op bij groen. Plotseling reed een zwarte scooter, zonder kentekenplaat en zonder verlichting haar van achteren voorbij. Hierbij sneed de bromfietser haar af. De bromfietser bleef vervolgens rondom de vrouw rijden bedreigde haar verbaal en schopte zonder enige aanleiding tegen de achterzijde van de auto. Hierna is hij weggereden. De automobiliste deed donderdag aangifte bij de politie van vernieling van haar auto naar aanleiding van deze verkeerssituatie op maandag 29 september.
De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar deze bromfietser met het volgende signalement. De man reed op een zwarte, vermoedelijk Piaggio scooter zonder achterlicht en kentekenplaat. Het gaat om een blanke man van 1.80 meter Hij heeft een smal postuur, kort donkerblond haar.en een kort onverzorgd baartje. Hij droeg een grijs vest met zwarte tekens op het gehele vest. Wie meer weet, kan de politie bellen op 0900-8844.

1 reactie:

De volgende keer gewoon met je auto over hem heen rijden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *