Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.048 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Naar aanleiding van een melding van een attente bewoner, zijn gisteren om 10.15 uur een aantal Bulgaren aangehouden omdat zij zich niet konden legitimeren en een vaag verhaal hadden.
De bewoner zag op het pleintje van Den Heyder in Stiphout 4 mannen die zich verdacht ophielden. Ze waren met een zwarte Volkswagen personenauto gekomen met ladders op het dak. Ze hadden trekkers en lege emmers bij zich. De bewoner gaf aan dat hij het gevoel had dat ze aan het verkennen waren om te gaan inbreken.
De mannen verblijven in Zaandam en omgving en gaven aan in Helmond ramen te komen lappen. Een vreemd verhaal waar de Bulgaren zelf ook geen goede verklaring voor konden geven, zo laat de politie weten.

In de reacties hieronder een update.

5 reacties:

zijn het dan geen zaandammers

Beantwoorden

Martijn die op vakantie is in Bulgarije, reageerde via Twitter:

Beantwoorden

Update:
Gisteravond rond de klok van 20.00 uur werden opnieuw glazenwassers uit Zaandam gecontroleerd in Stiphout. Zij hadden bij een klant de ramen gelapt.
Ondanks het feit dat de politie net als de buurtbewoners nog steeds achterdochtig zijn, was er geen sprake van inbraken of pogingen daartoe. Een tevreden klant vertelde dat hij de mannen had betaald voor het wassen van de ramen. Allen konden zich legitimeren.
Ondanks dat heeft de politie de mannen vriendelijk verzocht om uit Helmond te vertrekken.

Beantwoorden

pas maar op dat ze je niet willen knuffelen, ben je zo je politiepenning kwijt

Beantwoorden

Vanr mij mogen ze mijn ramen wel komen wassen, zonder vergoeding uiteraard, want Oostblokkers hebben al genoeg gejat de laatste jaren. Als een “vriendendienst” moeten ze het maar beschouwen!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *