Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

In het kader van de ‘Week van het Geld’ kreeg groep 8 van basisschool ’t Baken in Mierlo-Hout een gastles van burgemeester Elly Blanksma.
Met behulp van het lesprogramma van ‘Fix je Risk’ gaf Blanksma (tevens voorzitter Raad van Toezicht bij het Nibud) samen met Geert-Jan van der Veen (adviseur Nibud) vanochtend die gastles. De les gaf een toelichting op het onderwerp verzekeringen.  Daarin leerden de kinderen in die context wat de term ‘risico’ betekent en hoe je weet of een verzekering nodig is. Tevens werd er een spel gespeeld waarin de kinderen spelenderwijs de geleerde theorie konden toepassen.
De Week van het Geld (van 12 tot en met 16 maart) heeft als doel leerlingen om te leren gaan met geld. Door al op jonge leeftijd hier bewust mee bezig te zijn, wordt er een basis gelegd voor de financiële zelfredzaamheid op oudere leeftijd.

3 reacties:

Leuk en leerzaam onderwerp 👍

Beantwoorden

Kdacht dat ze uit kwam delen 😂😂😂

Beantwoorden
Hanny van den Broek

Hoe je het zuur verdiende geld het eerste kwijt was aan de gemeente voor de snoepers allemaal daar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *