Buiten is het 22 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.038 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Gisteren heeft burgemeester Elly Blanksma een woning met bijbehorende erven aan de Jan Stevensstraat voor 3 maanden laten sluiten. In het pand in de Binnenstad is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt. De politie heeft een onderzoek ingesteld en haar bevindingen gerapporteerd aan de burgemeester. Op basis van de feiten en omstandigheden besloot zij tot de tijdelijke sluiting.
Er waren volgens haar geen bijzondere omstandigheden om af te zien van deze tijdelijke sluiting. “De sluiting maakt een einde aan de verboden situatie ter bescherming van de openbare orde en het woon- en leefklimaat,” zo meldt het persbericht van de gemeente.
Het persbericht meldt verder: “Meldingen van inwoners helpen bij de aanpak van criminaliteit. Inwoners die verdachte situaties zien of vermoeden dat er in hun buurt criminele activiteiten plaatsvinden, kunnen dat melden bij de politie via 0900 88 44. Melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 70 00. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar inwoners anoniem informatie kunnen geven over criminaliteit.”

9 reacties:

Hebben ze net die hele straat opgeknapt, nu toch weer rotzooi daar.

Beantwoorden

Moeten ze maar geen armoede creëren, er zijn gewoon werkende armen en die groep wordt alleen maar groter.

Beantwoorden

En zo zijn er nog veel meer panden in Helmond waar dingen gebeuren die het daglicht niet verdragen.

Beantwoorden

Weet iemand toevallig in welk gedeelte van de Jan Stevensstraat die woning staat??

Beantwoorden

@Mark wie zijn “ze”?

Beantwoorden

@Roland,

De regering.

Beantwoorden

@Mark op woensdag 20 april 2022 om 11:06:

Armoede? Je kunt gewoon werken voor je geld. Een aantal mensen kiest gewoon voor de minste weerstand. Gelukkig doet een grote minderheid daarvoor.

Beantwoorden

@Marko op woensdag 20 april 2022 om 17:46:

Mensen genoeg die werken die niet al hun rekeningen kunnen betalen. Dus jouw D66 opmerking kun je lekker voor je jezelf houden.

Beantwoorden

@Bert op donderdag 21 april 2022 om 20:02:

Klopt, en die mensen worden er rap meer en meer, maar dat boeit niet zo schijnbaar, eerst andere dingen………

Om te kotsen wat er in NL allemaal gebeurd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *