Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.623 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Op last van burgemeester Elly Blanksma is gisteren een woning aan de Krommeweg in Stiphout voor de duur van 3 maanden gesloten. Donderdag 10 maart werden in die villa namelijk 1171 hennepplanten en 199 gram henneptoppen aangetroffen. Na een eerdere formele bekendmaking van het voornemen om het pand te sluiten, werd hieraan gisteren ook daadwerkelijk gevolg gegeven.
Bij de inval in maart hield de politie ook 2 verdachten aan nadat in de kelder een hennepkwekerij was aangetroffen: een 33-jarige man zonder vast Nederlands woonadres en 32-jarige vrouw uit het Limburgse Schinveld. De kwekerij werd ontmanteld en de aangetroffen planten vernietigd. In de woning werden ook nog enkele stuks munitie aangetroffen die door de politie in beslag werd genomen.

In de reacties hieronder een update.

5 reacties:

Update:
Voormalige Stiphoutse drugsvilla staat te koop voor 1,7 miljoen
Sinds de burgemeester deze drugvilla aan de Krommeweg 14 in Stiphout eind oktober vrijgaf, staat die weer te koop. De verkoopprijs is 1.700.000 euro, voor zover wij konden nagaan is dat het duurste huis dat er nu in Helmond te koop is. Dat lijkt misschien duur, maar in 2014 moest je er nog 2.750.000 euro voor betalen…
Vandaag is de NVM Open Huizen Dag waardoor je 172 Helmondse woningen zonder afspraak vrijblijvend kunt bezichtigen. Helaas ontbreekt deze vrijstaande villa uit 2000 in Spaanse bouwstijl. Daarom hieronder een vrijblijvend kijkje via de weblog.

Beantwoorden

Mooi pandje waarin ruimte zat is voor wat plantjes. Helaas net iets boven mijn budget. 🙁

Beantwoorden

Jammer dat het Stiphout is

Beantwoorden

ik heb denk ik net niet genoeg

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *