Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.263 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanmiddag heeft het college van burgemeester en wethouders de handen uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet. Dit jaar deden zij vrijwilligerswerk in de speel- en beweegtuin Leonardus in de Binnenstad.
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van ons land en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. In Helmond wordt deze actie gecoördineerd door de LEVgroep. Tijdens NLdoet wordt de vrijwillige inzet van velen in de spotlights gezet en wordt iedereen gestimuleerd om zich een dag(deel) als vrijwillig(st)er in te zetten.
Op de onderstaande foto die werd gemaakt door Pressvisuals.com zie je van links naar rechts wethouder Nathalie van der Zanden, burgemeester Elly Blanksma en de wethouders Margreet de Leeuw en Erik de Vries.

Ook andere Helmonders zette zich vandaag in, zoals:

1 reactie:

Proficiat Jan, maar ja je kunt dit niet lezen vanwege je handicap, TOCH succes met schoffelen in je nieuwe tuintje.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *