Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Net als voorgaande jaren krijgen alle mantelzorgers in Helmond een cadeautje voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. 
Zorgde jij als mantelzorger dit jaar 3 maanden of meer voor een Helmonder die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kun je (ook als je buiten Helmond woont) als blijk van waardering een cadeautje aanvragen. Volwassen mantelzorgers kunnen kiezen uit een cadeaubon van 70 euro of dat geldbedrag. Mantelzorgers ouder dan 5 jaar en jonger dan 18 jaar krijgen een Gift Card Pathé ter waarde van 40 euro.
Door het invullen van een beperkt aantal van je gegevens op een formuliertje kun je tót 1 november dat cadeau aanvragen. Dat kan digitaal via de LEVGroep-website: het formulier voor volwassen mantelzorgers en formulier voor jonge mantelzorgers
Maar je kunt het ook op papier aanvragen. Dat kan via een uitknipbon die volgende week (vrijdag 18 september) en op vrijdag 16 oktober in Weekkrant de Loop staat. Of je gaat naar receptie van de LEVgroep aan de Penningstraat 55 en vraagt daar een papieren aanvraagformulier.
Dit cadeau telt niet mee bij je inkomen en heeft geen gevolgen voor een eventuele uitkering, zorgtoeslag of huurtoeslag. Het geldbedrag telt wel mee als boedelbestanddeel bij de VTLB-berekening in een schuldsaneringstraject.

1 reactie:

Doet er maar een paar €100 bij voor die mensen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *