Buiten is het 1 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Net als voorgaande jaren krijgen alle mantelzorgers in Helmond een cadeautje voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. 
Zorgde jij als mantelzorger dit jaar 3 maanden of meer voor een Helmonder die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kun je (ook als je buiten Helmond woont) als blijk van waardering een cadeautje aanvragen. Volwassen mantelzorgers kunnen kiezen uit een cadeaubon van 70 euro of dat geldbedrag. Mantelzorgers ouder dan 5 jaar en jonger dan 18 jaar krijgen een Gift Card Pathé ter waarde van 40 euro.
Door het invullen van een beperkt aantal van je gegevens op een formuliertje kun je tót 1 november dat cadeau aanvragen. Dat kan digitaal via de LEVGroep-website: het formulier voor volwassen mantelzorgers en formulier voor jonge mantelzorgers
Op papier aanvragen kan ook. Een papieren aanvraagformulier kunt u afhalen bij de receptie van LEVgroep (Penningstraat 55), bij De Brem (Rijpelplein 1) en Westwijzer (Cortenbachstraat 70).
Dit cadeau telt niet mee bij je inkomen en heeft geen gevolgen voor een eventuele uitkering, zorgtoeslag of huurtoeslag. Het geldbedrag telt wel mee als boedelbestanddeel bij de VTLB-berekening in een schuldsaneringstraject.

3 reacties:

Mooi dat we zoiets krijgen!
Formuliertje ingevuld.
Dank je wel!

Beantwoorden

Ik zorg voor mijn tante die der boodschappen en wat ze zelf niet kan is helpen met poetsen

Beantwoorden
Adriana van der heide

Ik zorg voor mijn tante

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *