Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.085 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Ook dit jaar krijgen de mantelzorgers in Helmond een cadeautje voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. De gemeente startte daarvoor deze maand een waarderingsactie.
Zorg jij als mantelzorger (ook als je buiten Helmond woont) voor een Helmonder die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kun je als blijk van waardering een cadeautje aanvragen. Volwassen mantelzorgers kunnen dan kiezen uit een cadeaubon ter waarde van 70 euro of dat geldbedrag. Mantelzorgers tot 18 jaar krijgen een Gift Card Pathé van 40 euro.
Door het invullen van een beperkt aantal van je gegevens op een formuliertje kun je dat cadeau tot en met uiterlijk 31 oktober aanvragen. Dat kan via de website van de LEVGroep of via de papieren exemplaren bij de receptie van hun kantoor aan de Penningstraat. Wachten je liever tot 19 september of 10 oktober? Dat kan, want dan staat er in De Traverse en De Loop een uitknipbon waarmee je de cadeaubon of het geldbedrag ook nog kunt aanvragen.
Niet onbelangrijk: “De cadeaubon telt niet mee bij uw inkomen en heeft geen gevolgen voor een eventuele uitkering, zorgtoeslag of huurtoeslag. Het geldbedrag wordt wel aangerekend als boedelbestanddeel bij de VTLB-berekening in het kader van een schuldsaneringstraject.”

5 reacties:

Wat een mooie actie eigenlijk van de gemeente! Ik dacht altijd dat je daarvoor veel moest invullen (belastingpapierenkriebels) voordat je dat kreeg. Maar het is niet veel meer dan wat adresgegevens. Een dikke pluim van mij!

Beantwoorden

en ineens werd iedereen mantelzorger whuhahaa

Beantwoorden

Met daarbij de aantekening dat je beter in Deurne kunt wonen, want daar wordt de mantelzorger beter gewaardeerd en krijg je dus € 100.

Beantwoorden

waarom geld geven met de waardebonnen steun je ook de middenstand zo snijd het mes aan twee kanten, dus alleen maar bonnen geven van helmond gift

Beantwoorden

Hele familie ’s doen mee tja profiteurs heb je tegenwoordig ook en niemand die hier iets van zegt of niet durft……

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *