Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.182 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Wat weet men meer hiervan? Is er een pyromaan actief in Helmond? Het lijkt wel of hij/zij zich even schuil heeft gehouden en nu weer volop zijn/haar slag slaat.

Beantwoorden

Update:
Rond 0.45 uur zagen buurtbewoners dat er een heg in de brand stond. Zij hebben toen meteen de bewoners gewaarschuwd en 112 gebeld. Nog voordat die bewoners buiten waren, was de brand al overgeslagen naar de camper. Toen de brandweer arriveerde stond de camper al volledig in vuur en vlam. De brandweer kon alleen nog maar het restant en de heg blussen. Er waren geen gasflessen in de camper aanwezig. Hoe de brand in de heg is ontstaan is niet bekend. De brand trok veel bekijks. Er raakte niemand gewond. De politie vraagt een ieder die iets heeft gezien of gehoord dit te melden op 0900 – 8844.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Ze geven hem weer aandacht daar houden ze van en als te veel wordt stoppen ze weer standaard pyromaan

Beantwoorden

Echt, khoop dat bij zijn volgende brand zn gezicht wegsmeult! Vuile rotte zieke geest dat je hebt!

Beantwoorden

Een buurtbewoner mailde ons het onderstaande filmpje:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *