Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

T.V. Carolus is vandaag ‘Vereniging van het Jaar’ van de KNLTB geworden. Dat werd vandaag bekend gemaakt tijdens het jaarcongres van de tennisbond in Omnisport Apeldoorn. T.C. Domstad en T.V. Boskoop waren de 2 andere tennisclubs die waren genomineerd voor die jaarlijkse prijs.
Vanwege de uitverkiezing kreeg Carolus de Zwarte Tulp en krijgen hun plusminus 900 leden komend jaar een gouden KNLTB-ledenpas.
Vorig jaar was Carolus ook genomineerd voor deze award, maar bleef het bij een nominatie. In Nederland zijn in totaal zo’n 1700 tennisverenigingen.

1 reactie:

TV Carolus, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs. Hard werken wordt beloond. Geweldig voor de club en mooie reclame voor Helmond. – Mygell Isselt –

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *