Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.135 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield gisteravond in een woning in het Eindhovense stadsdeel Woensel een man en een vrouw aan na een ruzie met de ex-vrouw van de man. In de woning troffen de agenten een vuurwapen aan.
Na een melding van een ruzie bij een woning in Woensel gingen agenten dinsdagavond rond 18.00 uur poolshoogte nemen. Het slachtoffer, een 39-jarige vrouw uit Eindhoven, zou kort daarvoor bij de woning van haar 44-jarige ex-man zijn mishandeld en had inmiddels kans gezien om weg te komen. De vrouw zou door haar ex in haar gezicht geslagen zijn, waardoor ze op de grond viel. Vervolgens geeft het slachtoffer aan dat zij onder meer in haar gezicht werd geschopt door haar ex. Zijn 44-jarige Helmondse vriendin zou vervolgens ook boven op de vrouw gedoken zijn en haar aan de haren hebben getrokken en in het gezicht hebben gekrast. In de woning van de verdachte man vonden agenten een vuurwapen. Dit is in beslag genomen. De 44-jarige man en zijn vriendin zijn beiden aangehouden. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

1 reactie:

hahahaha, toch niet erg…laat de tokkies elkaar toch lekker in elkaar beuken… Leuk om naar te kijken… Zijn er ook ergens beelden van ?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *