Buiten is het 15 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Het Warandepark is onlangs deels opgeknapt. Daarbij is de oude caviakooi vervangen door een nieuw en heel bijzonder caviaverblijf. De cavia’s krijgen een verblijf, met het kasteel van Helmond in het klein. Dit nieuwe nachtverblijf is de afgelopen maanden gemaakt door vrijwilligers van Stadshobbycentrum Het Baken.
Donderdagmiddag om 16.00 uur opent wethouder Erik de Vries het nieuwe caviaverblijf officieel. Hij zal het caviaverblijf dan overdragen aan de Stichting Jan Visser Dierenparken, die dit dierenpark beheert. Daarnaast zal er een korte presentatie worden gegeven van de plannen voor de ontwikkeling van het Warandepark.

In de reacties hieronder foto’s van de opening.

6 reacties:

vroeg me al af waarvoor die was. leuk idee

Beantwoorden

Caviaflat.nl Leuk!

Beantwoorden

Beantwoorden

Vanmiddag was de officiële opening van het nieuwe caviaverblijf door wethouder Erik de Vries.

Beantwoorden

Het caviaverblijf staat vlakbij de vijver en het Caratpaviljoen in het Warandepark. Om het kleine kasteel (het binnenverblijf voor de cavia’s) staat een stevige kooi, zodat de cavia’s niet kunnen ontsnappen.
Het nieuwe caviaverblijf is een onderdeel van de vernieuwing van het park. De eerste fase daarvan is nu afgerond. Deze fase bestond uit het verleggen en vernieuwen van wandelpaden en een nieuwe plek om de eendjes te voeren bij de vijver. De paden zijn nu zo gelegd, dat iedereen direct langs het nieuwe caviaverblijf lopen. Later volgen nog 2 fases van de vernieuwing.
PressVisuals maakte vanmiddag onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Is er ook plek voor de Berlaer?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *