Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 Mannen van 39 jaar uit Helmond en Rotterdam zijn vandaag door de rechtbank Oost-Brabant veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf. Ze handelden in cocaïne en xtc-pillen. De partner van de Rotterdammer krijgt een taakstraf van 180 uur en 6 maanden voorwaardelijke celstraf voor het medeplegen van witwassen van ruim 400.000 euro.
4 Andere Helmonders (22, 23, 36 en 49 jaar) krijgen voor hun aandeel in de drugshandel gevangenisstraffen uiteenlopend van 5 maanden tot 30 maanden. Een 36-jarige Rotterdammer krijgt 72 dagen celstraf, waarvan 30 voorwaardelijk.
De 2 hoofdverdachten leverden in januari en februari 2012 harddrugs (cocaïne en xtc-pillen) aan een informant van de politie. Daarbij kregen zij hulp van de andere mannen. Dit gebeurde in Rotterdam. In de woning van de Rotterdamse hoofdverdachte werd later een grote hoeveelheid cocaïne en een bedrag van ruim 400.000 euro aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *