Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Ruud Bouwman (37) is bezig aan zijn laatste seizoen als coach van heren 1 van Hockey Club Helmond. Dat liet hij aan hockey.nl weten. Hij wil zich concentreren op zijn gezin en zijn maatschappelijk carrière. Het is nog niet bekend wie hem zal gaan opvolgen.
Bouwman, oud-speler van Heren 1, begon in het seizoen 2011/2012 als coach van Heren 1. Na afgelopen weekend staat HC Helmond op de vierde plek in de Eerste Klasse C met slechts 2 punten minder dan de koploper. Hádden ze zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen MOP uit Vught (niet verloren maar) gewonnen, dan stonden zijn team nu eerste.
Aan het begin van dit seizoen kwam deze video uit:

1 reactie:

Hendrickx nieuwe coach heren 1 van Hockey Club Helmond
Sjef Hendrickx volgt Ruud Bouwman (zie hierboven) op als coach van de mannen van Helmond. Hij staat nu nog aan het roer van dames 1 van HC Helmond, volgend seizoen dus bij de heren 1.
Daar wordt hij opgevolgd door Roeland de Laat. Beide teams spelen momenteel in de Eerste Klasse.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *