Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Van de 64 gecontroleerde scooters en bromfietsen bleken er gisteren 22 opgevoerd. De betreffende berijders zijn daarvoor op de bon geslingerd.
Die politiecontrole was gistermiddag op de Deltaweg, bij NS-station Brouwhuis. Veel van de betrapte overtreders werden (onder meer vanuit de Rijpelberg) met de hulp van politiemotoren naar die plek geleid. Daar werden deze gemotoriseerde tweewielers door studenten van de politieacademie op de testbank gezet. De hoogst gemeten snelheidsovertreding bleek gisteren 30 km/u. Die werd geconstateerd bij zowel een snorfiets als een bromfiets, die respectievelijk 25 km/u en 45 km/u mogen.
Daarnaast kreeg 1 persoon een bon omdat die geen rijbewijs had.

2 reacties:

ja dat was pech hebben voor mij,ik kreeg een bekeuring op mijn snorfiets omdat ik geen snor had,pech pech.

Beantwoorden

@pechhebber tip is als het om snelheidsovertreding met je racertje gaat , na te kijken hoe je verzekert bent. Dat je dan misschien geen helm ophad of misschien gele stickers door oranje hebt vervangen enz kunnen ze niks meer mee. Je kunt op het bezwaar dan aangeven dat je op een brommer rijd als die zodanig verzekerd is en dus het vermogen klopt, en geen overtreding betreft.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *