Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.210 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Tweede PaasdagCor van der Burgt is gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Helmondse Atletiek Club (H.A.C.). De tweede keer dat hij die functie bekleedt, want van 2006 tot 2014 had hij ook die functie.
Deze middenlange afstandloper is zelf ook HAC-atleet en scoorde zijn beste atletiek-prestatie met 48.15 minuten op de 15 km. De Stiphoutenaar (65) is bijna 2 jaar de fractievoorzitter van de Helmondse VVD.
Ook Jolanda van der Putten (als secretaris), Annette Woortman (als penningmeester), Angrid Stappers en Robert Waterschoot treden toe tot het nieuwe bestuur. Met de huidige bestuursleden Maarten van der Zanden, John Kocken en Marjo Kuipers vormen zij het 8-koppige bestuur van de atletiekclub.
De plusminus 550 leden tellende club wil zich meer gaan richten op de breedtesport, jeugd en gehandicapten.

1 reactie:

Proficiat Cor, en alle andere bestuursleden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *