Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.389 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

In de Kijkduinstraat in Helmond Oost heeft storm Dennis bij een vijftal garages het dak eraf geblazen. Dat gebeurde vanavond rond half 10. Het dak ligt nu achter de garages in de brandgang. In de getroffen garages loopt het water naar binnen. De woningbouw is inmiddels ingelicht en Essent komt om eventueel de stroom af te sluiten.
Eerder vandaag hingen er zinken dakranden los aan Blok 2 van appartementencomplex Koninginnehof op Zuidende in het centrum (zie foto). De om 14.48 uur gealarmeerd brandweer kwam met 2 voertuigen ter plaatse. De straat werd afgezet.
Harrie Fotografie maakte de 4 foto’s.

In een reactie hieronder staan updates.

6 reacties:

Update:
Aanvullend op ons bericht van de loshangende dakranden vanmiddag in het centrum stuurde Harrie Fotografie zojuist de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

‘n dak waait er niet af…. ‘n dak wordt er af gezogen

Beantwoorden

@Peer Welten op maandag 17 februari 2020 om 09:23:

Je zult beslist gelijk hebben, maar in beide gevallen is het gewoon klote als je dat overkomt. 🙁

Beantwoorden

Lekker belangrijk Peer

Beantwoorden

Update 2:
Wim van den Broek maakte gisteren de onderstaande 3 foto’s bij Kasteel Noord en op Oostende (waar vroeger het PTT-postsorteercentrum was en woningen komen).

Beantwoorden

Goede wind zorgt ervoor dat slechte bomen en daken geen gevaar meer vormen door deze omver te blazen cq weg te zuigen.
De schade van 150 miljoen die genoemd werd is dan ook ridicuul; dit is veeleer achterstallig onderhoud dat nu versneld gedaan zal worden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *