Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.688 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

“Jullie willen ‘t, jullie krijgen ‘t!” Zo kondigde Café Plaza de komst van DJ Dave Roelvink aan. Komende vrijdag treedt hij vanaf 22 uur op in dat café aan het Havenplein. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic. Eind december liet hij weten te zijn begonnen met een dj-cursus.
Deze 21-jarige Amsterdammer is vooral bekend van de vele schandalen rond zijn persoon. Afgelopen zomer was hij het gesprek van de dag toen hij met vrienden na een uit de hand gelopen afterparty in de cel belandde. Na dat feestje in een villa bleek er namelijk voor zo’n 60.000 euro aan juwelen, kleding en elektronica  te zijn verdwenen. Daarvoor wordt Dave vervolgd, zelf ontkent hij overigens daar iets mee te maken te hebben. Daarnaast wordt hij ook vervolgd voor het heimelijk filmen die avond van de dochter des huizes in de jacuzzi. Deze veelbesproken sekstapes werden kort daarna via internet verspreid.
Sinds februari is Dave wekelijks (te zien in) het RTL-programma De Roelvinkjes en donderdagavond had hij in The Passion het rolletje van slechterik Barabbas.

11 reacties:

Zooooo!!! Er komt een artiest van hoogstaand niveau naar. Helmond…LOL

Beantwoorden

Houd de dochters maar binnen.

Beantwoorden

En de moeders dan Frank Wouters!

Beantwoorden
Meggy Kanzler-Smits

Niet bepaald stadspromotie, zo’n debiele D-artiest. En de mensen er nog geld voor betalen om hem te zien zijn nog veel dommer. Eersteklas pauper, die jonge Roelvink.

Beantwoorden

Met zijn voorgeprogrammeerde dj-set, dit ventje kan absoluut niet met dj apparatuur omgaan en staat puur te faken. Enkel de looks heeft hij mee, wordt maar kleding model.

Beantwoorden

Hij gaat maar tot max 16 Meggy Kanzler-Smits

Beantwoorden

Absoluut gelijk Hein,

Onvoorstelbaar dat zulke foute mensen toegelaten worden on the scène. Daarmee kun je stellen dat in deze maatschappij allang niet meer gekeken wordt naar normen en waarden. Iedere willekeurige randdebiel, bekend of onbekend wordt losgelaten op de menigte en het is blijkbaar allemaal prima. Het feit dat over deze Dave Roelvink zoveel media aandacht krijgt zegt al genoeg. Het is de weblog eigenlijk onwaardig hierover te berichten. Ik kan je vertellen dat ik allang vast had gezeten, als ik dat geflikt had waarvan deze jongeman verdacht wordt, Maar dat is het verschil van de ‘bekende’ Nederlander en iemand zoals ik, waarvan niemand nog nooit gehoord heeft…………………………….

Beantwoorden

Zo’n optreden heeft iets weg van toen Willem ‘de Neus’ Holleeder bij College Tour zat.
Zal er vrijdag ook gefilmd worden. 😉

Beantwoorden

Natuurlijk wordt dit gefilmd Frank, voor het nageslacht, wat er naar ik hoop nooit zal komen. Maar ja, er zal altijd domme dozen die op zo’n vent vallen. Misschien wist je het al, een doos is nooit zomaar een doos…………………………………………………

Beantwoorden

Plaza moet zich schamen om iemand die net 3 maanden ‘les’ heeft gehad achter de tafels te zetten

Beantwoorden

Och, het is algemeen bekend dat deze BN’er uit de Z-categorie eigenlijk niets kan en voornamelijk zorgt voor schandaaltjes en verspilling van zuurstof. Maar ja, hij staat (onbegrijpelijk maar waar) in de publiciteit dus dat zal vast wel mensen aantrekken. Die waarschijnlijk hopen op een nieuwe misstap van Roelvink jr. zodat er bij RTL Boulevard weer wat te kijken is. En zo houden we zelf deze ellende in stand.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *