Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.058 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Peter de Bruin is door de raad van commissarissen van Rabobank Helmond, per 1 april benoemd tot directievoorzitter van de bank. Hij volgt Antoine Driessen op die per 1 maart de functie van directievoorzitter zal vervullen bij Rabobank Rijk van Nijmegen.
De 48-jarige Peter de Bruin is sinds 1988 in dienst van de Rabobankorganisatie en vervulde diverse functies bij lokale banken en Rabobank International. Momenteel is hij statutair directeur Bedrijven bij Rabobank Westland. Peter de Bruin woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Helmond.
Met zijn benoeming is het directieteam van Rabobank Helmond, dat verder bestaat uit Theo van den Berkmortel, directeur Bedrijfsmanagement en Theo Heldens, directeur Bedrijven, weer compleet.
Ter gelegenheid van het vertrek van Antoine Driessen organiseert Rabobank Helmond op 26 februari een seminar. Tijdens dit seminar zal Peter de Bruin zich persoonlijk voorstellen.
De Rabobank heeft 2 vestigingen in Helmond, in de Kerkstraat (in het centrum) en in de Hoofdstraat in Mierlo-Hout.

4 reacties:

Gelukkig heb ik daar geen bankrekening meer lopen, na al die zakkenvullerij

Beantwoorden

Ik ben geen klant van de Rabobank, maar ik vind het jammer dat Antoine Driessen uit Helmond verdwijnt.
Een integere man met inhoud en een groot empathisch vermogen..
Ik wens hem veel succes voor de toekomst.
Vriendelijke groet.

Beantwoorden

Als deze nieuwe directeur net zo is als zijn jongere broer Jochem de Bruin, zullen we veel plezier aan hem hebben!!!

Beantwoorden

Zakkenvullen doen ze overal, écht niet alleen bij de Rabo. Er zijn bedrijven waar ze je alleen aannemen als je grote zakken hebt (of een grote zak bent). Je wordt afgewezen met kleine zakken………of te kleine zakken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *