Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De Helmondse markt krijgt een Markt Magazine dat 2 maal per jaar verschijnt, aldus Helmond Marketing. In dit tijdschrift van de Stichting Marktpromotie Helmond staan aanbiedingen en informatie over de markt en haar marktkooplieden. Komende week zal Markt Magazine (oplage 45.000 stuks) huis aan huis verspreid worden in Helmond.
Al decennia lang komen iedere zaterdag duizenden mensen samen in het centrum op de Helmondse markt (´Beste Markt van Nederland 2010’). Op die grote openluchtsupermarkt staan een kleine honded marktkramen met onder meer groente en fruit, zuivel, bloemen, kleding en stoffen.

5 reacties:

Markt Magazine???
Laat me niet lachen zeg. Slechts een reclamefoldertje met voornamelijk advertenties van de marktkooplui lag er in mijn brievenbus. Meer is het echt niet. Of komt het echte magazine nog? 🙂
Wat een doorzichtige opklopperij zeg. Als dat de manier is hoe Helmond aan marketing doet, dan schaam ik me als Helmonder. Zeg gewoon wat het is en doe je niet anders voor dan je bent.

Beantwoorden

@Jan. Niet zo zeuren! Prima initiatief. In deze tijd van moordende concurrentie , in met name de foodsector, is een stukje promotie / reklame niet onverstandig! Ik heb het Magazine ook doorgebladerd en naast de advertenties, dat hoort nu eenmaal zo, is er ook wat achtergrond informatie. Kortom prima initiatief en de vraag kan worden gesteld: waarom is dit niet eerder opgepakt? Gr. Berry

Beantwoorden

Als goed Nederlander en in het bijzonder Helmonder, dient men te zeuren. Er staat ook Markt Magazine en dat hoeft géén glossy tijdschrift te zijn. Tja, voor Jan wel. Dan hoeft ie zich niet meer te schamen!!

Beantwoorden

@berry op dinsdag 20 mei 2014 om 11:52:

Dat de markt reclame maakt is prima inderdaad. Maar doen alsof een reclamefoldertje meer dan dat is, vind ik minder. Ik dacht er komt een soort bewaarnummer met bijvoorbeeld de historie en veel prachtige foto’s van de markt.
Maar misschien verwachte ik als enige iets te veel en moet ik gewoon heel blij zijn dat ik zomaar zo’n reclameblaadje gratis in de brievenbus mocht krijgen en dat het vooraf ook nog eens netjes werd aangekondigd. 🙂

Beantwoorden

@Jan. Veel historiei en foto’s zijn te zien op de website van het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven. Hopelijk heeft de magazine / folder ook meer klandizie opgeleverd. Ik bezoek de markt met enige regelmaat ( special voor de food en om de orgelman te groeten !) Mogelijk komen we elkaar daar nog eens tegen?
Gr. Berry

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *