Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.243 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Hogeschool De Kempel is 1 van de 7 Nederlandse pabo’s die als goed worden beoordeeld. Dat blijkt uit de visitaties van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie NVAO.
Van de 24 opleidingen hebben er 7 het eindoordeel ‘goed’ gekregen en 17 ‘voldoende’. Die landelijke resultaten zijn aanzienlijk beter in vergelijking met de vorige beoordelingsronde in 2009. De beoordeling van de pabo-opleidingen maakt deel uit van de totale accreditatieronde van alle Nederlandse lerarenopleidingen. Dat zijn de universitaire lerarenopleidingen, pabo’s en tweedegraads lerarenopleidingen.
De Kempel behoort al jarenlang tot de beste lerarenopleidingen van het land. Sinds 1995 staat deze opleiding continu in de top 5 van de Keuzegids Hoger Onderwijs en werd 8 maal uitgeroepen tot beste. In de rankings in Elsevier Beste Studies 2014 en de Keuzegids hbo 2015 staat de opleiding op de eerste en de tweede plaats. Deze hogeschool aan de Deurneseweg heeft een kleine 800 studenten en ruim 80 medewerkers. Hiermee is De Kempel een kleine hogeschool en een middelgrote pabo.

1 reactie:

Ik denk dat met de cijfers weer gesjoemeld is, als er sprake is van een algehele verbetering tov 5 jaar geleden. Dat kan niet over de hele linie dus of test lijkt op cito-test die worden elk jaar ook makkelijker.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *