Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.647 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Ed de Leeuw, de man van wethouder Margreet de Leeuw, is gisteravond op 55-jarige leeftijd plotseling overleden. Op weg naar een afspraak werd hij onwel als gevolg van een hersenbloeding. Hij overleed in ziekenhuis Bernhoven. Ed de Leeuw was sinds 2009 algemeen directeur van IBN (Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant) in Uden. Zo’n 3.800 medewerkers hebben een passende baan bij of via dit bedrijf voor sociale werkvoorziening in de regio Uden/Veghel.
“Dit bericht heeft ons enorm geschokt. Vol passie en bevlogenheid was Ed sinds 2009 werkzaam voor IBN. Zijn hart lag bij de mensen en hij maakte zich op alle fronten sterk voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Veel te vroeg verliezen we een gedreven, bekwaam en integer bestuurder” zo laten Jos Verbeeten (voorzitter Raad van Commisarissen IBN) en Maarten Gielen (plaatsvervangend algemeen directeur IBN) op de website van IBN weten.
Wij condoleren Margreet de Leeuw en de 4 kinderen met dit zware verlies.

11 reacties:

Met verslagenheid dit bericht gelezen. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden om mijn medeleven kenbaar te maken. Een onmeetelijk verdriet en gemis is Margreet en haar kinderen overkomen. Ik wens haar veel sterkte om met haar kinderen verder te kunnen gaan.

Beantwoorden

Triest nieuws. Heel veel sterkte gewenst Margreet, kinderen en familie!

Beantwoorden

Als je door verdriet wordt neergeslagen
Het waarom van dit aan niemand kunt vragen
Dan is het goed dat je zoveel goede mensen ziet
Ook al vinden zij de juiste woorden niet

Beantwoorden

Geschokt heeft onze redactie kennis genomen van het plotselinge overlijden van de echtgenoot van wethouder Margreet de Leeuw-Jongejans. Wij wensen haar en haar kinderen veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Mario Coolen
Anja Donkers
Hetty Aarts

Beantwoorden
Redactie Weekkrant De Loop

Onvoorstelbaar is dit zo plotse heengaan van de man van onze wethouder, Margreet de Leeuw. Zo midden in het leven, nog zo vol met plannen en zo betrokken bij zijn gezin, het werk van Margreet en de samenleving en dan ineens is het over en voorbij.

Heel, heel veel sterkte aan het gezin en alle naasten

Beantwoorden

Vredeslijk nieuws, veel te vroeg, wat een verlies. Gecondoleerd wethouder, kinderen en alle naasten. Sterkte!
Leerlingen van de Knip kregen het gisterochtend al te horen met de vraag het nog even niet op Facebook en zo te zetten. Heel netjes aan gehouden!

Beantwoorden

Geschokt door dit bericht gisterenmiddag, wens ik Wethouder Margreet de Leeuw- Jongejans samen met haar gezin en naaste familie heel veel sterkte. Moge zei allen de kracht vinden om dit grote verlies van haar man en vader van hun kinderen te kunnen verwerken.

Jolanda Kampert

Beantwoorden

Nog zo jong gewoonweg verschrikkelijk.
Margreet, kinderen en verdere familieleden heel veel sterkte in deze zware tijd.

Will Verdonschot
S.W.R.H.O.

Beantwoorden

Vreselijk nieuws Margreet kinderen en familie heel veel sterkte toegewenst in deze zware tijd

Bea Kivits

Beantwoorden

Lieve Margreet, Reinier, Auke, Wybout en Femke, We zijn ontzettend geschrokken toen we de brief in de bus kregen……. heel veel liefde wensen we jullie toe. Heel veel sterkte en als we iets voor jullie kunnen betekenen, laat het a.u.b. weten. De deur staat altijd voor jullie open.
Ed was een bijzonder mens met een gouden hart, net als zijn vrouw en kinderen. Ons gezin heeft veel aan Ed en zijn gezin te danken. Bregje, Peter, Danielle, Lukas, Yara, Marijn, Rafael, Sandra en Manouk

Beantwoorden

Sterkte met dit verlies ed was n goede man bedankt voor alles

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *