Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.430 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Gisteren reed de Flirt voor het eerst officieel over het spoor door onze stad. In dit nieuwste type sprinter van de NS zijn de toiletten weer terug. In totaal gaan er komend jaar 58 nieuwe Sprinters in het Zuidoosten van Nederland rijden.
Willard Peetoom was er gistermiddag bij. Hij concludeerde dat de stoptrein in Helmond weer up-to-date is en maakte de onderstaande foto’s.

6 reacties:

Goed kunnen we weer schijten in de trein

Beantwoorden

Of was het nu OP de trein

Beantwoorden

Deze trein heeft in de tweede week van december ook al één enkele inzet voor reizigers door Helmond gereden. Treinspotter uit Helmond.

Beantwoorden

Whahah heb ik ingezeten. Vond hem al erg nieuw

Beantwoorden

@Thijs op donderdag 29 december 2016 om 16:31:

Bedankt voor de aanvulling, dat zou heel goed kunnen inderdaad. Om eventuele kinderziektes te voorkomen reden er al een week of 3 enkele Flirts door Nederland. Woensdag nam de NS deze nieuwe sprinter in Arnhem, onder toeziend oog van sprintster Dafne Schippers, officieel in gebruik.

Beantwoorden

Hieruit valt duidelijk af te leiden, dat de NS van plan is om nog jarenlang te zorgen voor het regionale treinvervoer in zuidoost Brabant. En zo hoort het ook…

Beantwoorden
Peter van Lieshout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *