Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De 10 Helmondse voetbalverenigingen krijgen van de gemeente ieder 20 Derbystar trainingsballen. Die worden aan het eind van deze maand via Sportshop Laarbeek geleverd. Die 200 ballen vertegenwoordigen een waarde van 3.700 euro (excl. BTW).
Gevraagd naar de reden van deze schenking door de gemeente, liet de woordvoerder ons het volgende weten. “De exploitatie van onze gemeentelijke buitensportaccommodaties is meer dan alleen het ter beschikking stellen van velden. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de velden (denk bijvoorbeeld aan maaien, bemesten, groot onderhoud etc.), grotere renovaties en vervanging en extra zaken. Onder die extra zaken valt bijvoorbeeld ook het ter beschikking stellen van wat klein sportmateriaal eens in de paar jaar. In december 2015 waren de voetbalverenigingen aan de beurt. In 2016 komen de overige verenigingen die een buitensportaccommodatie gebruiken (denk bijvoorbeeld aan de korfbalvereniging of de wielervereniging) aan de beurt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *