Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.543 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

foto: Wim vd BroekDe Helmondse hockeyer Bob de Voogd speelt in januari en februari 4 weken in de lucratieve Hockey India League (HIL). De speler van Oranje Zwart werd gisteren voor 31.000 dollar geveild. Voor dat bedrag zal hij die periode uitkomen voor Uttar Pradesh Wizards van de Nederlandse coach Roelant Oltmans.
De aanvallende 26-jarige middenvelder liep vanwege een blessure tot zijn grote ongenoegen het WK Hockey in Den Haag dit jaar mis. Dat hij er nu bij de Champions Trophy (ook in India en ook in december) opnieuw niet bij is, heeft hij volgens de bondscoach aan zichzelf te wijten. De Helmonder besloot zich voor de HIL in te schrijven tegen de wens van de bondscoach. In maanden erna wil de bondscoach namelijk op trainingsstage naar Zuid-Afrika.
In totaal werden er 42 spelers geveild (pdf) aan 6 verschillende elftallen. Tijdens de veiling werd een recordbedrag van 103.000 dollar neergeteld voor de Belgische strafcornerspecialist Tom Boon van Bloemendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *