Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een demente man van 68 jaar wordt sinds 20.00 uur vermist. Hij werd voor het laatst gezien op de fiets in de omgeving Buitenvoort in Brandevoort.
Ondanks een zoektocht is de man tot 21.36 uur niet aangetroffen, zo laat Burgernet weten.
De vermiste heet Jan, heeft een blanke huidskleur, een gezet postuur en is grijs kalend. Hij droeg een blauw jack en beige broek.
Politie zoekt verder, heb je tips voor hen, bel dan naar 0900-8844.

2 reacties:

De vermiste dementerende man is weer terecht
De 68-jarige Jan voor wie gisteravond een Burgernetactie werd opgestart, is in goede gezondheid aangetroffen, dat liet die organisatie vanochtend weten.
Hij was samen met een vriend gaan fietsen, maar die was hem kwijtgeraakt. Omdat de man dementerend is en waarschijnlijk de weg niet wist, werd de Burgernetactie opgestart. Tijdens de Burgernetactie werd de man niet aangetroffen. Enige tijd nadat de actie om 21.35 uur was afgesloten, is de man op zijn fiets weer in goede gezondheid thuis gekomen.

Beantwoorden

heb geen sms gehad??

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *