Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Middels het vernielen ruiten zijn er vannacht in iets meer dan een uur 3 pogingen tot inbraak geweest in Helmond Oost. Bij de laatste wisten de daders binnen te komen. Dat meldde wijkagent Johan Meeuwsen vanochtend.

  • Om 04.15 uur werd er een ruit vernield om mogelijk in te breken op de Azalealaan. Daarbij werd vermoedelijk niets weggenomen.
  • Om 04.47 uur kwam er een melding van een poging tot inbraak bij een bedrijf aan de Geysendorfferstraat. De dader probeerde tevergeefs een ruit in te gooien.
  • Om 05.24 uur was er een inbraak op de Hortensialaan. Aan de achterzijde van het pand gooiden daders een steen door de ruit en zijn zo binnengekomen. De aangever kon nu nog niet zeggen of en wat er eventueel weggenomen was. 

Gisterochtend was er in die wijk om 06.17 uur een inbraak op de Van Meelstraat. Uit onderzoek van de politie bleek dat er bruikbare sporen waren achtergelaten die naar de identiteit van de dader kunnen leiden.

4 reacties:

Een persoontje uit de directe omgeving dus.
Er moeten toch ergens camera’s hangen?

Beantwoorden
Karin van der Werff

Kend beter een ander vak kiesen inbreker haha

Beantwoorden

Lekker wijkje wordt mi dn dag erger

Beantwoorden
Mark van Seggelen

vakantie is weer begonnen bah

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *