Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

In het weekend van 28 augustus en 4 september voert de Provincie Noord-Brabant onderhoud uit aan het asfalt van de N270 tussen Helmond en Deurne. Tijdens deze weekenden is de weg volledig afgesloten tussen de Raktseweg – Helmondsingel (N270) en Kanveldweg – Langstraat (N270).
Reparatie is noodzakelijk om de weg veilig te kunnen gebruiken. Er wordt asfalt gefreesd, geasfalteerd en betonplaten worden gerepareerd. De werkzaamheden, met een afsluiting van ongeveer 9 kilometer, worden verdeeld over 2 weekenden:

  • Vrijdagavond 28 augustus 19.00 uur t/m maandagochtend 30 augustus 06.00 uur.
  • Vrijdagavond 4 september 19.00 uur t/m maandagochtend 7 september 06.00 uur.

Er is een omleidingsroute ingesteld, volg hiervoor de gele borden. De werkzaamheden door aannemer Vermeulen kunnen enkel doorgaan mits de weersomstandigheden dit toelaten.

1 reactie:

Eindelijk die opstaande platen recht maken van het fietspad en hopelijk ook die klinkers bij het stoplicht tegenover het tankstation? Zou mooi zijn. Is het mooi af voor de kwart triatlon van Helmond 💪

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *