Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.690 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 37-jarige man uit Helmond is zaterdagmiddag aangehouden in de buurt van de Markt, hij zou enkele spullen hebben gestolen en zou met een mes rondlopen.
Om 15.15 uur werden surveillerende agenten door verschillende marktkoopmannen aangesproken dat ze hadden gezien dat een man spullen weg nam van kramen. Ze gaven een signalement door. De agenten zochten te voet de omgeving af en met behulp van burgers troffen zij op het Speelhuisplein de man aan die aan het signalement voldeed. De man had een knuppel in zijn hand die hij moest laten vallen. De man had een tas bij zich waar een groot mes in zat. Op zijn hoofd had hij een nieuwe bril waar het merkkaartje nog aan zat. De man zou echter nog enkele kledingstukken en een rol stof bij zich moeten hebben. Maar dat had hij niet. Uit verklaringen blijkt dat de man niet alleen daar was dus het vermoeden bestaat dat hij enkele handlangers heeft. De man is naar het bureau gebracht en de politie onderzoekt de zaak. Meerdere personen deden aangifte van bedreiging of van diefstal van goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *