Buiten is het 20 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De dierenpolitie heeft in Helmond een wel erg magere Stafford aangetroffen, zo liet de politie zojuist weten. Na een melding over deze hond, werd door hen gezamenlijk met de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) een controle uitgevoerd.
Middels bestuursdwang is de eigenaar verplicht met de hond naar de dierenarts te gaan. Daarbij hoort dat de Helmonder het advies van de dierenarts moet opvolgen. Doet hij dit niet, dan wordt de hond in bewaring genomen en worden alle kosten voor de dierenarts en bijvoorbeeld transportkosten op de eigenaar verhaald. Op korte termijn vindt een hercontrole plaats.

1 reactie:

Het land van 2e, 3e, 4e, 5e, 6e kansen… De zwakke wegkijk cultuur regeert. Wat is dit land goed in het uitdelen van flut straffen.

De dader gaat vrijuit en geniet bescherming volgens de wet, en het slachtoffer? Tja die mag nu hopen dat het baasje opnieuw in de fout treed om gered te worden van deze dieren mishandelaar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *