Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Multi Bier Asten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het distributiecentrum aan de Varenschut 25 op het industrieterrein. Het bedrijfsgebouw bestaat uit 9.650 m² bedrijfsruimte met dockingfaciliteiten, 725 m² kantoorruimte en een grootschalig buitenterrein.
Multi Bier Asten is een Brabants familiebedrijf en heeft een dochterbedrijf in Amsterdam. Het bedrijf heeft in totaal circa 100 medewerkers. Naar eigen zeggen hebben zij met meer dan 3000 soorten speciaalbier het grootste assortiment van Europa. Daarmee zijn zij marktleider in Nederland als het gaat om de distributie van bieren naar de slijterijen. Daarnaast ontwerpt en produceert Multi Bier Asten drankgerelateerde geschenkverpakkingen.

1 reactie:

De kop bij dit artikel was veelbelovend echter bier wordt NIET uitgedeeld, want voor gratis bier ben ik altijd te vinden; maar blijkt dat er gewoon sprake is van verkoop aan de slijterijen en is dus gewoon geld verdienen aan de arme sloeber uit Hellemond.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *