Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanmiddag is Driessen HRM aan de Schootense Dreef ontruimd na een bommelding. Het gebouw met ongeveer honderd werknemers is ontruimd, de omgeving is afgezet. De politie is met minimaal 3 politiewagens bij het bedrijf. Een explosievenexpert doet onderzoek in het pand.
Harrie Grijseels maakte onderstaande foto.

Driessen HRM bestaat 21 jaar en heeft in totaal 200 medewerkers in vaste dienst én tussen de 6 en 7 duizend mensen die bij hen op de loonlijst staan maar bij een ander werken (payrollen genaamd). Een grote dienstverlener op het gebied van Human Resources Management bij vooral de overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

2 reacties:

Update:
In het bedrijf zijn geen explosieven gevonden, de bomexpert van de politie, politieagenten en de directeur van het bedrijf onderzoeken nu bedrijf. Alles kan weer terug naar normaal. Politie doet verder onderzoek.

Beantwoorden

Harrie Grijseels maakte ook de onderstaande foto’s van de ontruiming.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *