Buiten is het 21 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.805 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een automobilist die te diep in het glaasje had gekeken, reed rond 18.15 uur met zijn auto tegen enkele paaltjes bij de spoorovergang op de Verlengde Stationstraat tegenover de Vlisco. De auto kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Daarna vluchtte de man maar hij werd een stuk verderop door de politie in de kraag gepakt.
De brokkenpiloot werd in de ambulance nagekeken. Hij wilde niet meewerken met een onderzoek van de politie en werd gearresteerd. Omdat hij al vaker vast heeft gezeten en zijn DNA bekend is, wordt de airbag van het voertuig gecontroleerd op zijn DNA. De auto bleek niet verzekerd te zijn en is door de politie in beslag genomen. 
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

Gelukkig heeft ie daar geen fietser geschept, daar rijden er heel veel.

Beantwoorden

Opsluiten dien bras en nooit mer loslaten!

Beantwoorden

Zorgen dat ie geen geld meer kan/mag uitgeven aan drank en auto’s want geld voor verzekeren heeft ie dan weer niet natuurlijk; HOE dat laat ik aan alle vindingrijke medelezers over

Beantwoorden

Moet toch kunnen, kwart over 6, doordeweekse dag.

Wees eerlijk, wie zit er dan niet stront bezopen achter het stuur van een onverzekerde auto. Hij had gewoon een slechte dag, slecht geslapen enzo. Moeilijke jeugd gehad etc.

Beantwoorden

Precies, Kevin. Zo denken onze verstandige d66 en GroenLinks rechters er immers ook over.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *