Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.062 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 57-jarige man uit Gemert moest gisteravond zijn rijbewijs inleveren omdat hij onder invloed van te veel alcohol in zijn auto reed.
Politieagenten zagen hem op de Deurneseweg ter hoogte van de badkuip rijden. Op dat kruispunt reed die personenauto vermoedelijk door het rood. Toen de politieauto er achter aanreed, viel zijn slingerend rijgedrag op. De bestuurder werd vervolgens rond 9 uur op de Weg door de Rijpel staande gehouden.
Omdat de blaastest daar op straat in de Rijpelberg aangaf dat hij teveel gedronken had, moest de Gemertenaar mee naar het politiebureau. Daar blies hij 740 Ugl (= microgram per liter) waar het niet hoger mag zijn dan 220 Ugl. Het Openbaar Ministerie gaat nu bekijken welke straf de automobilist krijgt, zie Straffen voor alcohol in het verkeer voor de mogelijkheden. 

2 reacties:

Hoop dat er nog een directe omgeving van zo’n idioot is, die hem kan aanspreken.
De straffen zijn hoog en duur genoeg.

Beantwoorden

Als je alcoholpercentage zo hoog is kun je gemakkelijk slachtoffers maken. Naar mijn mening is dit te vergelijken met reminder gedrag
Als hij/zij geen controle heeft over zijn gedrag dan moet de omgeving dit corrigeren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *