Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Gisteravond laat was er een aanrijding tegen een geparkeerd staande auto op de Haaglaan in ‘t Haagje. Hoeveel schade daarbij werd veroorzaakt is ons niet bekend.
De bestuurder was een 32-jarige Helmonder die onder invloed van alcohol bleek. Onder verzet werd hij door de politie in zijn woning in de wijk aangehouden en vervolgens ingesloten.

5 reacties:

Rijbewijs invorderen en niet meer teruggeven voor het zelfde geld rijd hij een onschuldig slachtoffer aan, deze persoon is niet geschikt om een motorisch voertuig te besturen.

Beantwoorden
DeRijdendeRechter

@ deRijdendeRechter, risico is, als de bestuurder zonder rijbewijs weer een aanrijding krijgt (ook al heeft hij dan niet gedronken) hij er dus echt vandoor gaat. Immers zonder rijbewijs ben je altijd schuldig. En geloof je nu echt dat iedereen die zijn of haar rijbewijs heeft moeten inleveren, nooit meer achter het stuur kruipt? Hoe vaak heb jij in de afgelopen 10 jaar je rijbewijs moeten laten zien?

Beantwoorden

Gaat deze dader zelf opdraaien voor de schade of mag de “gemeenschap” er uiteindelijk weer voor opdraaien ? ????

Beantwoorden

Rijbewijs voorgoed afpakken straks rijdt hij een persoon aan….

Beantwoorden

Was in de 3de haagstraat

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *