Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie hield vannacht rond 4.30 uur een 20-jarige Helmonder aan op de parkeerplaats Vaarle aan de A270.
Wat eerder was bij de politie een melding binnen gekomen dat op de snelweg een 25-kilometervoertuig zou rijden tussen Eindhoven en Helmond. Op de parkeerplaats aan die snelweg zagen agenten inderdaad de invalidenwagen staan. Toen ze de bestuurder aanspraken bleek hij onder invloed van alcohol te verkeren. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een nadere ademanalyse. De man had een promillage van ongeveer 1,2. Uit verder onderzoek bleek vervolgens dat het voertuig eerder op de avond was gestolen bij een woning in Helmond. Daarop is de verdachte ingesloten voor verder onderzoek. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd en de wagen gaat retour naar de rechtmatige eigenaar.
“Gelukkig raakte bij het incident niemand gewond” zo meldt de politie.

3 reacties:

Wat een lange rit moet die hebben gemaakt. Die vent is knettergek!

Beantwoorden

Wanne gek!

Beantwoorden

Positief puntje is dat-ie op de A270 in ieder geval niet te hard reed. 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *