Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.812 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs van een 36-jarige Helmonder ingevorderd omdat hij te veel gedronken had.
De bestuurder werd door agenten aan een controle onderworpen in Heide, een kerkdorp in de gemeente Venray. Bij een alcoholtest op het politiebureau bleek dat hij het wettelijk toegestane alcohol promillage (220 ug/l) had overschreden. De uitslag was 610 ug/l en dat betekende dat zijn rijbewijs meteen werd ingevorderd. Tevens bleek dat de Helmonder de afgelopen 5 jaar al 3 keer eerder was geverbaliseerd voor het rijden onder invloed van alcohol. De rechter zal uiteindelijk zijn straf bepalen.

3 reacties:

nooit meer terug geven dat papiertje .. 🙁

Beantwoorden
Erwin van der Heijden

als hij met alcohol achter stuur kruipt zal hij ook zonder rijbewijs gewoon instappen ben ik bang

Beantwoorden
Mandy van den Berg

Zo iemand hoort niet in een voertuig op onze wegen thuis dus bij deze rijbewijs nooit meer teruggeven en indien deze figuur toch achter het stuur van wat voor voertuig dan ook kruipt deze bij aanhouding gelijk verbeurd verklaren zoiets zou maar eens een ongeval veroorzaken

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *