Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.230 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Op de Steenweg trof de politie vannacht omstreeks 01.00 uur een stomdronken man aan. Hij kon zich niet meer staande houden, terwijl hij eigenlijk net wilde gaan fietsen. Gezien zijn toestand heeft de politie de man overgedragen aan zijn vrouw. Zijn fiets bleef afgesloten achter op de Steenweg. Hem werd proces-verbaal aangezegd.
Een half uur later kreeg de politie een melding dat een bestuurder van een personenauto tegen een lantaarnpaal was gereden op de Weg door de Rijpel. De verbazing was groot toen de agenten diezelfde man als bestuurder aantroffen. Zij namen hem mee naar het politiebureau waar een blaastest werd afgenomen. Daaruit bleek dat het ademalcoholgehalte 900 ugl bedroeg, 4 keer hoger dan toegestaan.
Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij mag zich daarvoor verantwoorden bij de rechter. De bestuurder verklaarde dat hij zijn fiets ging halen omdat hij bang was dat die gestolen zou worden. “Deze fiets zal hij de komende tijd nog veel nodig hebben” zo laat de politie weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *