Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
14reacties

Gisteravond om 18.41 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeluk op de snelweg van Helmond naar Eindhoven (A270) ter hoogte van Nuenen. Daar bleek een auto over de kop in de naastliggende sloot belandt te zijn. De 37-jarige bestuurder uit Helmond zat alleen in het voertuig. Hij werd ter plaatse nagekeken en bleek niets te mankeren.
De man leek onder invloed van alcohol en daarom nam de politie een blaastest af. Op de alcoholtester blies hij G/F, te veel dus. De Helmonder werd meegenomen naar het Helmonds politiebureau waar een ademanalyse werd afgenomen. Daar bleek de uitslag 1045 ugl, bijna 5 keer de toegestane 220 ugl (= microgram per liter). De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen.
De politieagenten hebben de Helmonder gezegd dat hij een engeltje op zijn schouder heeft. Maandagavond raakte namelijk op dezelfde weg een vrouw zwaar gewond en overleed later.

14 reacties:

niet meer terug geven dat rijbewijs

Beantwoorden
Pauline van Hattum

Dani Rogosic ik hoop dat je nu eindelijk hulp gaat zoeken. Je hebt een groot probleem. Zeker als je alles blijft ontkennen.
Hopelijk wijzen mensen je met je neus op de feiten want dit gaat een keer mis!!

Beantwoorden

Nu ben je dus echt alles kwijt… naast je baan, je vriendin en haar kids, ook nog je auto en je rijbewijs.. go Dani.

Had wat meer respect gehad en volwassen gehandeld, dan had je dit kunnen voorkomen. Je bent 37 maat. Denk na gast en ga aan jezelf werken.

Beantwoorden

Wat je er ook van vind. Zijn naam hier vermelden is echt een lage streek!

Beantwoorden

@Tim op zondag 31 juli 2022 om 17:01:

Tja, zo gaat dat tegenwoordig. Op Insta en Facebook werd hij vandaag ook al verschillende keren genoemd door mensen die hem volgens mij liefhadden.

Beantwoorden

@Tim
Is helemaal niet laag, zijn vriend wil hem exposen zodat mensen hem kunnen helpen waardat mogelijk is.
Van mij mogen ze hem eerst eens achter de tralies zetten om zijn zonden te overdenken en daarna is een fiets ook een goed vervoermiddel.

Beantwoorden

Als hij er niks aan doet kan het de volgende keer dodelijk aflopen en evt ook voor de inzittenden. Toch maar es over nadenken Dani. Sterkte ermee.

Beantwoorden

@Tim op zondag 31 juli 2022 om 17:01:

Ik zou dezelfde reactie hebben gehad, ware het niet dat hij zelf een filmpje over dat ongeluk maakte en op zijn Facebook zette. Daarin vertelde hij dat de politie hem heel slecht behandeld had na dat ongeluk. Dat hij zoveel gezopen had was hij helemaal vergeten te vermelden. Jammer dat die kunstenaar geen ruggengraat heeft en het filmpje nu verwijderd heeft.

Beantwoorden

Dani maat, dat zijn geen streken. Het gaat al een tijd niet goed met je maar dit is wel een nieuw dieptepunt. Wordt tijd dat je nu echte hulp gaat zoeken.

Beantwoorden

Ik heb dat vlog gezien. Vuile zwetsnek is ut. Bietje de grote men uithangen. Bah bah…klaar met die gast.

Beantwoorden

Wauw, wat een reacties. Maar ik snap t wel hoor, na alles. Maar wat ik hierboven lees van iedereen die mij lijkt te kennen, heb ik geen bericht van gehad. Niet gesproken. Geen appje. Je hebt mijn verhaal niet eens gehoord. Maar wel openbaar op internet helemaal zwart maken.
Ik praat niks goed, maar hoor ook aub eerst mijn verhaal voordat je me kapot maakt op internet. Want dat is geen helpen.

Beantwoorden

Tuurlijk Dani. Je was hartstikke nuchter. De politie zit hartstikke fout. Vast en zeker een groot complot tegen jou. Want ze zijn allemaal jaloers op jouw succes. Niemand die jou snapt.
Je liegt nooit en gaat ook nooit vreemd. Je bent een heilige alleen niemand wil het zien. Arme arme jij. Zo ontzettend onbegrepen door de mensheid.

Beantwoorden

Beste M,
Had jij laatst jouw oudste kind mishandeld? Plast hij nog steeds s nachts in bed wanneer hij bij jou in huis is?

Fijn zo he, lekker alles op internet gooien.

Beantwoorden

Jongens,… Nu stoppen met alle vuile was buiten te hangen en verwijten te maken. We maken allemaal fouten. En wie zegt dat het leven altijd over rozen gaat, is een leugenaar. Dani, succes,….. Uiteindelijk kom je er beter uit!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *