Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Gistermiddag rond 17.30 uur vond er een kop/staart aanrijding plaats op de Kanaaldijk Zuid West. De veroorzaker van dat ongeluk vluchtte daarna naar zijn woning in Helmond West. Daar werd deze 51-jarige man kort daarna door de politie aangehouden.
Wijkagent Henny Gehem vermoedt dat er sprake is van teveel alcoholgebruik. De verdachte weigerde medewerking te verlenen aan een ademanalyse en is ingesloten.

1 reactie:

En het officiële persbericht van de politie:
Veroorzaker verkeersongeval aangehouden
De politie hield woensdagavond 26 februari rond 18.30 uur een 51-jarige Helmonder aan in zijn woning op verdenking van het doorrijden na een aanrijding en het rijden onder invloed van alcohol.
Eerder kregen agenten een melding van een verkeersongeval op de Kanaaldijk Zuid West. Twee auto’s stonden daar te wachten voor een verkeerslicht op het moment dat een derde voertuig achterop reed, waardoor ook de wachtende auto’s met elkaar in aanrijding kwamen. Niemand raakte gewond en de drie bestuurders besloten op een andere plek schadeformulieren in te vullen. Op dat moment ging de veroorzaker van het ongeval er plotseling met hoge snelheid vandoor in zijn auto.
Aan de hand van het kenteken konden agenten het adres van de bestuurder achterhalen. Eenmaal bij zijn woning deed de man de deur open met een fles bier in zijn hand. De politie had het vermoeden dat hij ook voor de aanrijding had gedronken, maar de man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Hij is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen het middaguur is hij heengezonden met een proces-verbaal, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *