Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.210 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 46-jarige vrouw uit Helmond werd gisteravond aangehouden nadat ze bij haar ex-man en diens zus vernielingen had gepleegd.
De vrouw verscheen aan het begin van de avond bij de woning van haar ex-schoonzus waar ze een ruit van de voordeur vernielde. Zij drong de woning binnen en mishandelde de vrouw. Later bleek dat de verdachte ook diverse vernielingen had gepleegd in en aan de woning van haar ex-man in het centrum van Helmond. De man was op dat moment niet thuis. Toen de gewaarschuwde politie bij de woning poolshoogte nam, kwam de vrouw in haar auto aanrijden. Ze werd direct aangehouden en omdat agenten vermoedden dat zij onder invloed van alcohol was werd op het bureau een ademanalyse van haar afgenomen. Ze bleek inderdaad bijna twee keer te veel te hebben gedronken en wordt daarom ook bekeurd voor het rijden onder invloed. De vrouw zit vast voor nader verhoor. Waarom ze tot haar daden kwam is vooralsnog niet duidelijk. Haar ex-man deed aangifte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *