Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een dronken 30-jarige automobiliste uit Helmond reed vannacht tegen een geparkeerde auto. Dat gebeurde in een bocht op de Rivierensingel in Brouwhuis.
Er zat niemand in de auto waar zij tegenaan reed, maar de schade was aanzienlijk. Zowel de auto als de lantaarnpaal moesten het ontgelden. Er werd een takelwagen opgeroepen. Een blaastest op het politiebureau wees uit dat de vrouw had gedronken. Zij blies 705 ug/l, dat is ruim 3 keer wat wettelijk is toegestaan. Haar rijbewijs is ingevorderd.

In een reactie hieronder een update.

2 reacties:

Update:
Onderstaande foto werd gemaakt door Matthijs Burgers. Hij liet ons weten dat de aanrijding vannacht rond 4 uur hier op de lange Rivierensingel plaatsvond.

Beantwoorden

Dom wijf.
Drank en drugsgebruikers die gepakt worden allemaal levenslang rijbewijs afnemen wat mij betreft.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *